Családi ünnepeken, öszzejöveteleken rég nem látott rokonok, barátok ismerősök és kollégák találkoznak, hogy egy emlékezetes napot vagy estét töltsenek el együtt. Fontos, hogy mindenki önfeledten jól tudja érezni magát, nyugodt körülmények között enni-inni, táncolni és hajnalig mulatni.

Itt mindig felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a gyerekes családokkal? Előkerül a dilemma, meghívjuk a gyerekeket is? A szülők részéről pedig a kétség, hogy elvigyem-e egyáltalán a gyerekeimet, szeretnék-e egész est alatt rohangálni utána. De ha család eseményről van szó, akkor nem nagyon lehet kire bízni a gyermeket így mégis csak jobb megoldás magunkkal vinni az estre.

Erre találtuk ki a kölyöksarkot, ahol képzett pedagógusok különböző programokkal és játékokkal kötik le a gyermekeket.

Berendezünk a terem egyik szegletében egy kis sarkot sok- sok játékkal kreatív asztalkával és indulhat is a móka kacagás. Igény esetén pedagógusaink segítenek az étkeztetésünk lebonyolításában, majd az éjszakai altatásban és felügyeletben is. Az ár függ a gyermekek korától, létszámától helyszíni adottságoktól, az igényelt időtartamtól, a felhasznált kreatív alapanyagoktól, és a helyszínre igényelt esetleges játékoktól (pl: légvár, kerti játékok, társas,építőjátékok és még sok más)