Poppie_eskuvoszervezes_slider_1920x560
Esküvőszervezés
„Azt hittem, hogy a világ csodája vagy, álom, nyíló végtelen. Ma azt tudom,
hogyha nem vagy velem, nem vagyok, s nem létezem….
Azt hittem, hogy a világ csodája vagy, de annál sokkal fontosabb.
Maradj velem, légy az enyém, váljunk eggyé, örökkön - örökké.. ”

Ha szeretnétek, veletek tartunk a kezdeti lépésektől egészen a nászútig.

Segítünk keresni, kutatni, intézni, rendelni, álmodni vagy álmokat kiegészíteni, a kívánalmakat összegyúrni és egybeönteni, hogy igazán egyedi és megismételhetetlen legyen az esküvőtök!

A költségvetéseteknek és az elképzeléseitekhez igazodva, segítünk a legmegfelelőbb helyszín kiválasztásában, az általatok elképzelt stílus megteremtésében, és megannyi apróságban, amire nem is gondolnátok…


Helyszín, catering, eszközbérlés, meghívó, öltözék, torta és desszert bár, fotós, zenekar vagy dj, ceremóniamester, tiszteletes és szertartásvezető, anyakönyvvezető, virág és dekorációs kellékek, bor és pezsgőszökőkút, mimosa és limonádébár különlegességek, kiegészítő apróságok mindez egyedi és a választott stílusnak megfelelően.

Miért mi?


Mert számunkra nincs kicsi és nagy, minden felkeresés és megrendelés fontos!


Mert 2004 óta rengeteg esemény színvonalát emeltük munkánkkal.


Mert teljes körű szolgáltatás mellett, részfeladatokat is vállalunk

Mert személyre szabott, egyedi látványra törekszünk.


Mert áraink a földön járnak.


Mert mindenben tudunk segíteni, ami egy rendezvényhez szükséges.

Mert megbízható szakember gárdával rendelkezünk.


Mert elménkben és kezünkben dobog szívünk, lelkünk…és szárnyalhat a képzelet, mi nem ismerünk lehetetlent!

PoppieCo_icons-wedding-white
szilágyi áron esküvő poppieco borbély edina esküvőszervezés esküvő dekoráció
A kép szerzői jog védelem alatt áll, további felhasználása nem megengedett.
szilágyi áron, esküvő, poppieandco, borbély edina, esküvőszervezés, esküvő, dekoráció A kép szerzői jog védelem alatt áll, további felhasználása nem megengedett.

A munka menete:


A megbízás alkalmával felmérjük igényeiteket. A dátum és az elképzeléseitek alapján felvesszük a kapcsolatot a helyszínekkel, melyek megfelelőek lehetnek a számotokra és még szabad kapacitással bírnak. Opcionálisan foglalunk, helyszínbejárunk.

PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px

Ha a helyszínt lefoglaltuk, catering szolgáltatóval összeállítjuk a menü és italsort, amit egy előre egyeztetett időpontban elfogyaszthattok, egy szépen dekorált asztalnál gyertyafényben(-amennyiben a dekorációt is a Poppie & Co csapatára bízzátok).

PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px

Felvesszük a kapcsolatot az esküvői szolgáltatókkal: szertartásvezetők, templom, anyakönyvi hivatal, fotós, cinematográfus, zenekar, dj, ceremóniamester, sofőr-jármű, sminkes,fodrász……. Segítünk a torta kiválasztásában, sütemények és egyéb nyalánkságok beszerzésében és kóstolásában. Igény esetén segítünk a nászút megszervezésében is.

PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px

Szolgáltatókkal való egyeztetések után, személyes találkozó alkalmával szerződéseket kötünk. Az általunk ajánlott szolgáltatók munkájáért 100% felelősséget vállalunk! Csakis megbízható, profi és rugalmas szakképzett emberekkel dolgozunk, akik hozzájárulnak a Poppie & Co sikeréhez.

PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px

A folyamatos kapcsolattartás, dekorációs egyeztetések, meghívók és egyéb ügyintézések alatt lassan összeáll a Nagy nap forgatókönyve. A forgatókönyvet minden esetben pontról pontra leegyeztetünk, elkészítését követően a Poppie & Co vállalja az eljuttatását a szolgáltatók és az érintettek felé. Az egész esküvő egy megbízható kézben.

PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px

Aznap reggeltől a helyszínen vagyunk és segítünk. Felügyelünk, koordinálunk, korrigálunk, nyugtatunk, sírunk és nevetünk, és hallgatunk, ha éppen arra van szükség….
PoppieCo_icons-masni_vonallal_piros_320x30px