Minden helyszínen rendelkezésre áll zárható öltöző szoba. Azon a helyszínen ami nem rendelkezik saját bútorzattal catering szolgáltatás megrendelésével biztosítjuk a szükséges asztalokat és bankett székeket. Chiavari és plexi székek bérelhetőek. Teljes körű megrendelés esetén a választott helyszín közelében levő szállodában biztosítunk egy szobát az ifjú pár részére!

a helyszínekkel kapcsolatban:

HADIK PALOTA BUDAPEST

A Hadik Palota Budapest méltó helyszíne egy stílusos polgári esküvőnek.
Termeink zöme eredeti pompájában várja vendégeit. A világháborús bombázások által megsérült Hadik terem, letisztult polgári jellegével szinte minden stílusban tökéletes helyszíne a nagyobb létszámú esküvőknek. A kedvező kialakításnak köszönhetően akár a szertartás is lebonyolítható az épületben vagy a szomszédos Nemzeti Múzeum kertjében.

BEFOGADÓKÉPESSÉG: 30-110 fő

LOVAG TEREM BUDAPEST

A lovag terem a barokk stílus jegyeit őrzi.a terem fényforrását hatalmas üvegkupolája adja. e terem előnye, hogy központi színpad és tánctér alakítható ki, melyet a vendégek minden irányból jól látnak. Az üvegkupolás terem a Hősök teréhez közel impozáns környezetben található. Közvetlen szomszédságában kápolna, illetve a parkban a polgári szertartás is lebonyolítható.

AJÁNLJUK 60-220 fő közötti vendéglétszám eseténPoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

RENESZÁNSZ AULA

Egy igazán tágas impozáns aula, mely hatalmas ablakaival és csillárjaival díszfogadások és vacsorák exkluzív helyszíne. a Városliget szívében csodálatos környezetben.

ajánljuk 90 -280 fő esetén

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

KERENGŐ ÉS VADÁSZTEREM

Romatikus , belső kertes kerengő a szabadtér szerelmeseinek kínál lehetőséget akár a ceremóniával egybekötött esküvő szervezésére…a területhez közvetlenül kapcsolódó Vadászteremben lehet a táncteret kialakítani, vagy rossz idő esetén a ’B’ terv.

Ajánljuk 20-tól 120 főig

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

MÁRVÁNY SZALON

A városliget szívében található rendezvényterem, impozáns falai 150 fő befogadására alkalmasak. polgári szertartás a helyszínen lebonyolítható, az egyházi szertartás a közeli jáki kápolnában lehetséges.

befogadóképesség: maximum 150 fő

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

VÁROSLIGETI VILLA

A villa előtti kert alkalmas az érkező vendégek üdvözlésére, a szertartás lebonyolítására. A villa terei maximum 100 fős létszámú esküvő befogadására alkalmas.

befogadóképesség: maximum 100 fő

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

KISCELLI MÚZEUM

Óbuda gyöngyszeme ez az eredeti rendeltetése szerint trinitárius, barokk stílusban épült kolostor. Fővárosunk egyik legegyedibb helyszíne, ahol a környezet és a hatalmas tágas terek elvarázsolják az ide érkező vendégeket. A kastély első vagy belső kertje romantikus ceremónia otthona lehet. A szabadtéri (vagy sátras) vacsorát kedvelő vendégeknek a belső udvart javasoljuk. A kastély belső terme, a templomtér igazán egyedi és különleges. Az egykori romtemplom a legkülönbözőbb hangulatokban is tökéletes választás lehet, legyen szó gyertyafényes romantikáról, vagy hagyományos díszfogadásról netán modern buliról.

E csodálatos helyszín tereit 80 és 240 fő közötti vendégszám esetén ajánljuk.

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col

RUSZTIKUS TANYA

A romantikus tanya Törökbálint határában található 60 és 140 fő közötti násznép befogadására alkalmas. A helyszínen rendelkezésre álló termek között találunk borospincéhez hasonló fűtött dísztéglás klubszobát, félig nyitott gerendás „pajtát” családias szaletlit vagy sátorépítéshez alkalmas területet.

Ajánljuk 60-tól 140 főig

PoppieCo_house_vonallal_szurke_2col