Poppie_eskuvodekor_slider_1920x520
Esküvői
dekoráció

A tökéletesen megkomponált látvány fontos alappillére az esküvőnek. Semmi sem fokozhatja jobban az ünnepi hangulatot, mint a bennünket körülölelő összhang, színek és fények megnyugtató harmóniája. Kreatív csapatunk ezeket a pillanatokat álmodja meg és kelti életre 2004 óta. Igény szerint bármilyen helyszínt felöltöztetünk. Ajánlatot a helyszín felmérése, az igények tisztázása és a költségkeret meghatározása után tudunk adni.

szilágyi áron esküvő poppieco borbély edina esküvőszervezés esküvő dekoráció
A kép szerzői jog védelem alatt áll, további felhasználása nem megengedett.
szilágyi áron, esküvő, poppieandco, borbély edina, esküvőszervezés, esküvő, dekoráció A kép szerzői jog védelem alatt áll, további felhasználása nem megengedett.

Szenvedélyesen hiszünk a virágok erejében, a színekben az illatokban a formák sokszínűségében. Nincs is szebb, mint egy ízlésesen megkomponált kreáció látványa, ami ékszerként díszíti esküvőnket.

Virágainkat ezernyi aprósággal fűszerezzük, a választott hangulathoz illően, rusztikus, vintage, retro, romantikus, klasszikus, glamour, modern avantgard…imádjuk a tematikákat…elég egy-egy ötletadó morzsa és mi máris szárnyalunk.

Igény szerint hajtott selyem, damaszt és papírszalvéták, gyöngyök és dekor kövek, mécsesek és gyertyák, asztalszámok , menükártyák, ültető kártyák teremtik meg a tökéletes harmóniát és varázsolják egyedivé esküvőtőket.

Egyedi feliratok, asztalszámok, menükártyák, irányító táblák, monogrammok, esküvői szertartás gyertya, nászajándéktartó doboz, ültető kártya, ujjlenyomatfa, szalvétagyűrűk, köszönetajándékok és még sok más.

Alkoss magad szellemében!

Amennyiben saját kezűleg dekorálnád esküvődet különböző stílusú dekorációs kellékeink kölcsönözhetőek is. Vázák, rusztikus kaspók, állványok, irányító- és ültető táblák, képkeretek, ládák, feliratok, hordók, desszertállványok,bon bon tartók, desszert asztalok, stílusos bútorok, limonádé standok gyertyatartók, fények és textíliák és még sok más.

A listából kiválasztott termékeket bedobozolva Budapesten 3 ponton előre egyeztetett időpontban átadjuk vagy igény szerint a helyszínre szállítjuk, külön díjazás ellenében. A nagyobb dekorációs elemek és bútorok szállítását és elrendezését a Poppie & Co csapata végzi vagy kaució ellenében raktárunkban személyesen átvehető. Bővebb információ a kiegészítő kellékekről a kellék kölcsönzés illetve a referenciánk menüpont alatt található.

Workshop

Szívesen tartunk lelkes menyasszonyoknak és barátnőiknek egy gyorstalpaló stílus meghatározó, tanácsadással egybekötött virágkötészeti napot.